GoCrackIt

Quiz 19 GoTrackIt - Online Fun Quiz Questions and Answers

Question No 1

1. The first ever blog on GCI website was about?

  • Mentors
  • Machine Learning
  • SEO
  • Resume writing

Answer: Machine Learning

Open the GoCrackIt website and click on the blog section, scroll down to find the answer or click on the link

Question No 2

2. How many mock interviews has GCI conducted till now?

  • 3000
  • 2500
  • 1500
  • 1750

Answer: 3000

Open the GoCrackIt website and scroll down till you get our credentials section,

Question No 3

3. Gaurav Bhandari, a mentor under Marketing sector at GoCrackIt, is currently working as?

  • Assistant Brand Manager
  • Brand Manager
  • Chief Marketing Officer
  • Digital Marketing Manager

Answer: Digital Marketing Manager

Click on find mentor, and select Marketing as your target career, scroll down till you find the person

Question No 4

4. There is a blog about Zappos and its delivery on the website of GoCrackIt, what is the title of the blog?


Answer: Zappos – Delivering WOWs

Scroll down the blog section on the GoCrackIt website, keep an eye on all the blog titles mentioned on...

Question No 5

5. What is the third question you ask before designing a “Chatbot” for your business?


Answer: What is the business outcome you want to drive?

Open the blog section, scroll through the blog titles mentioned on the right side of the page, till you find...

Question No 6

6. The author of the blog, “State of the Union – Fintech in India” is currently working in?

  • Anthill Ventures
  • Sponso
  • HUL
  • KredXIndia

Answer: Anthill Ventures

Open the blog titled, “State of the Union – Fintech in India”, the name of the author along with current job profile is mentioned at the end of the blog

Question No 7

7. Who advices to look for sportspersonship while building a great sales team?

  • Mohan Menon
  • Ashish Dongre
  • Prasad Pande
  • Niraj Sahay

Answer: Niraj Sahay

Open the blog titled, “Building a great sales team : Look for sportspersonship”, scroll down till you find the name of the author

Question No 8

8. The blog, “From Pharma to Farmville” is co-authored by?

  • Suhruta Kulkarni
  • Aprajita Chattopadhyay
  • Ipshita Saha
  • Anupama Jangid%

Answer: Aprajita Chattopadhyay

Open the blog titled, “From Pharma to Farmville”, scroll down till you find the name of the co-author

Question No 9

9. 9. Find me in the 3rd Category of the 2nd column, I can mentor you in Consulting, E-Commerce, Education, Energy/ Oil & Gas, Entrepreneurship Finance, Infra/Power, and more, who am I?/h3>

Answer: : Sowjanya Bonda

Click on find mentor and choose finance as your target career, click on show more on the block of each mentor...

Question No 10

10. He is an alumnus from IIM Bangalore, currently working as Senior data Scientist, Artificial Intelligence Services at company X, Name him and also name the company X.


Answer: Sujoy Roychowhury, IBM

The answer to this can be found on the blog banner of the blog “Recruiter’s perspective on Transitioning...

Question No 11

11. Product or Project Management, I like both, I have also authored a blog about one of them, who am I?


Answer: Deepkumar Varma

Scroll properly through the blog titles till you find “A Product Management Mindset”, scroll down...

Question No 12

12. It’s so unusual, but they archived me in March last year. I quit company X and joined company Y. Name both the companies.


Answer: X- DRDO, Y- Infosys

Go to blog section and find the archives, click on march 2019 and by taking word hints from the question find...

Question No 13

13. He is an alumnus from IIM Bangalore, currently working as Senior data Scientist, Artificial Intelligence Services at company X, Name him and also name the company X.

Egg
Answer: Machine Learning for CXOs!

Click here to Know More

Question No 14

14. Find me in one of the target careers that start with “M”, this is the logo of the company that I currently work in, who am I?

Egg
Answer: Sandeep Tiwari

The logo belongs to the company “Hindustan coca cola beverages pvt ltd”

Question No 15

15. According to Mr. Parin Chheda, which sectors will create new jobs post Covid-19?


Answer: : Healthcare, Insurance, and financial services

Healthcare, Insurance, and financial services